About

Iris en Timo zijn een foto- en video duo gespecialiseerd in het vereeuwigen van bruiloften. Hun stijl kenmerkt zich door de documentaire en filmische wijze van vastleggen en editen. Tijdens de dag letten ze juist op de spontane momenten en details. Zowel humor als melancholiek zijn belangrijk voor ze en dat zie je daarom ook terug in het beeld. Ze vinden het heerlijk om voor één dag een familie in te duiken en hun verhaal te vertellen. De liefde, de mooie kleding, de spanning, interacties, dynamiek en de styling van zo'n dag werken voor hen als verslavend.


Iris is gek op verliefde mensen, wilde bloemen, het strand, Franse films, middagdutjes (niet op jullie bruiloft), opera zingen, poezen fotograferen, vergane glorie, absurdistische kunst, toeristen de weg wijzen, pruimenwijn, zomeravonden, verveine, een verse stofzuigerzak en skatebanen.


Timo is nog gekker en houdt van prosecco, mode, koffie met havermelk, veel te zware Tommy jassen, Kaapstad, verkleedfeestjes, cinematografische jankfilms maken, prosecco met Iris, het Midden Oosten, gekke gekleurde spullen, zilver, Prince, hippe hotels en prosecco ontbijt (na de bruiloft).Vraag een offerte aan!